Галузь «Харчові технології та інженерія»:

НАПОЇ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ НА ОСНОВІ ПРОДУКТІВ МЕДУ

  Галузь «Менеджмент і маркетинг»:

ОБҐРУНТУВАННЯ ОБ’ЄКТУ ПРИ УПРАВЛІННІ МАРКЕТИНГОВИМ ПОТЕНЦІАЛОМ ПІДПРИЄМСТВА

  Галузь «Мистецтвознавство»:

ВОПРОСЫ СЛАГАЕМЫХ ХУДОЖЕСТВЕННОЙ ОДАРЁННОСТИ И ОСНОВНЫЕ АСПЕКТЫ ТРЕНИНГА В ПРОЦЕССЕ ПРОФЕССИОНАЛЬНОЙ ПОДГОТОВКИ РЕЖИССЁРА

  Галузь «Педагогіка»:

ІНТЕГРАЛЬНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ КЕРІВНИКА СФЕРИ ОСВІТИ ЯК НАУКОВА ПРОБЛЕМА

  Галузь «Філологія (Лінгвістика)»:

КОНЦЕПТ СИМВОЛУ В ІНТЕРНЕТ-ДИСКУРСІ

Завадинська О.Ю.

Мачуженко Т.О.

Островская М.В.

Пипенко І.С.

Сваричевська Л.Ю.

Чеботарьова І.О.